novinky 

NOVINKA MY DETI ZO STANICE ZOO BUDE NA HBO GO 27. FEBRUÁRA

Christiane, Stella, Babs, Axel, Michi a Benno sa stretávajú v berlínskych kluboch, kam chodia na tajné opojné večierky. Sú plní síl a cítia sa neohrozene. Na plné obrátky si užívajú života v tomto „raji“, ktorý sa na prvý pohľad zdá byť plný farieb a vzrušujúcich zážitkov. Postupne sa zbližujú a spoločne hľadajú nové vzrušenia a pôžitky. Ocitajú sa na vrchole eufórie, z ktorej však padajú na hlboké dno.


Hlavnou hrdinkou je Christiane, ktorej život sa rúca po škaredom rozchode rodičov. Z domu uteká priamo do zvodného prostredia berlínskeho podsvetia. Únik pred realitou, život v prítomnosti, začiatky krásnych priateľstiev, móda, hudba, závislosti… Samotný seriál je značne návykový.
Voľne poňatá seriálová adaptácia autobiografického bestselleru a kultového filmu MY DETI ZO STANICE ZOO má potenciál zaujať všetky generácie.
Seriál spoločnosti Constantin Television vznikol v koprodukcii so spoločnosťou Amazon Germany (v spolupráci so spoločnosťami Wilma Film a Cattleya). Réžia: Philipp Kadelbach (SS-GB: Hitler v Británii, Vojnová generácia).
„Jedna z najhorúcejších televíznych noviniek.“ (The Hollywood Reporter)„Rytmus srdca seriálu sa vám dostane pod kožu. Ucítite každý záchvev, každé zrýchlenie tepovej frekvencie.” (Oliver Berben, Constantin Film)
Dátum premiéry na HBO GO: 27. februára 2021, kedy bude uvedených všetkých 8 častí naraz.

Komentujte cez Facebook

Related posts